Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kinderfeesttaart recept
Kinderfeesttaart recept

Kinderfeesttaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid de banketbakkersroom volgens de aanwijzingen op het pak. Haal de lange vingers met beide zijden even door de melk. Pak een grote dienblad dat in de koelkast past. Beleg het dienblad met bakpapier. Leg een deel van de lange vingers erop, in een vorm die je zelf kiest (bijvoorbeeld de eerste letter van je naam of je leeftijd). Strijk een laagje banketbakkersroom op de lange vingers. Leg daar bovenop weer een laagje (in melk gedoopte) lange vingers. Smeer er lekkere jam op en daarna weer een laagje room. Ga zo door tot je een mooie grote feesttaart hebt. Sluit af met een laag banketbakkersroom. Versier de bovenste roomlaag met vruchtjes, waarvan de kleuren mooi bij elkaar passen. Zet de taart een paar uur ik de koelkast.

Serveersuggesties

1. In de supermarkt kun je taartversiersel kopen, zoals kleine eetbare bloemetjes en kraaltjes. Het is leuk om daarmee de naam en leeftijd van de jarige in de room te schrijven. 2. Je kunt ook mokka in de taart gebruiken in plaats van banketbakkersroom. Je maakt het zo: Klop 1 pakje boter, 200 gram basterdsuiker en 1 kopje zéér sterke koffie in een kom tot een zeer gladde room.

Allergenen Informatie

Voor dit kinderfeesttaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kinderfeesttaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Dit lijkt me heel leuk om te maken. En verrassend voor mijn kind.
  Mirjam gaf dit recept op 10 september 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven