Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Quesedia recept
Quesedia recept

Quesedia


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snipper de uien heel fijn, hak ook de tomaten in kleine blokjes.
Snij de pepers door en verwijder de zaadjes, snij deze ook zeer fijn en meng met het tomaten/ui mengsel.
(Sap uit het potje kan je gebruiken om de je tomaten/ui mengsel een beetje pittig te maken, maak het anders op smaak met een beetje limoensap)
Je mengsel heet pico de gallo, laat dit goed uitlekken!

Verhit een beetje olie in de koekenpan die groot genoeg is voor je wrap.
Leg er een wrap in en bestrooi deze met geraspte kaas. Als dit iets smelt bestrooi je deze helft met de pico de gallo. Klap de wrap dicht, draai af en toe om en bak de quesedia goudbruin.

In de lege helft van de pan kan je alvast de 2de.

Snijd er kleine 'taart puntjes' en serveer warm met een bakje crème fraiche en een bakje chilisaus.

Serveersuggesties

Maak 'hapklare' puntjes die niet te groot zijn en maak ze niet te dik. Je kan variëren met de verhouding ui/tomaat.

Allergenen Informatie

Voor dit quesedia recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven