Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoete torentjes recept
Zoete torentjes recept

Zoete torentjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de hagelslag in een kommetje en wrijf het met de achterkant van een lepel fijn. Klop in een kom de slagroom met suiker stijf. Schep de hagelslag er luchtig door heen. Doe de room in een spuitzak. Leg 24 stukjes chips op een werkvlak en spuit op elke chips een toefje slagroom en druk het licht aan. Versier de torentjes met een stukje aardbei.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zoete torentjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven