Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Grappige spagetti met knakworst recept
Grappige spagetti met knakworst recept

Grappige spagetti met knakworst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je snijdt de knakworsten ( als je de grote hebt ) in 2 a 3 stukjes per worst. Je steekt de nog harde en rouwe spaghetti erdoorheen en laat het dan koken. De meeste spaghetti moet ongeveer 8 tot 12 minuten gekookt worden.

Daarna even afgieten en de spaghetti is door de knakworst heen gekookt, wat voor kinderen erg leuk is.

Als je de mini knakworstjes neemt, hoef je ze niet te snijden en je kunt ook variŽren door aan de spaghetti 2 of 3 stukjes worst te zetten.

Serveren met tomatenketchup, eenvoudig en lekker, alle kinderen lusten het erg graag.

Serveersuggesties

Eventueel kun je ook nog spaghettisaus maken, maar dan wel vegetarisch omdat er al worst aan de spaghetti zit, je kunt ook andere worst gebruiken of tofoe voor als je vegetarisch wilt. ook lekker om nog wat kaas eroverheen te strooien als je het op je bordt hebt gelegt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit grappige spagetti met knakworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven