Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Heksendrank abracadabra recept
Heksendrank abracadabra recept

Heksendrank abracadabra


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verdeel de meloenen in vieren, verwijder de pitten met een lepel en snijd de buitenschil weg. Neem 1 part meloen en snijd die met een kartel mes, de volgende part in gewone reepjes, 1 part in figuurtjes en de laatste part met een bolletjessteker in kleine kogeltjes. Doe alles in een grote schaal of karaf. Pers 1 citroen uit en sprekel die over de meloen. Voeg vervolgens de vanillesuiker en suiker toe en als laatste het appel- en sinaasappelsap. Was de sinaasappel en citroen, snijd deze in schijfjes en voeg ze aan de bowl toe. Dek de bowl af en laat deze ca. 6 uur in de koelkast rusten. Kort voor het serveren verwijder je de plakjes sinaasappel en citroen en voeg je daarna het mineraalwater toe. Schep alles voorzichtig door elkaar.

Allergenen Informatie

Voor dit heksendrank abracadabra recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven