Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprikamet baby maiskolfjes en rundergehakt recept
Gevulde paprikamet baby maiskolfjes en rundergehakt recept

Gevulde paprikamet baby maiskolfjes en rundergehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Pel en snipper de sjalotjes met knoflook. Snijd de abrikozen in stukjes. Snijd de bovenkant van de paprika's af, houd ze apart en verwijder de zaadjes. Snijd een stukje van de onderkant af zodat ze kunnen staan. Zet de paprika's op een met bakpapier beklede bakblik. Besprenkel ze met een mengsel van de azijn met 1 eetlepel olijfolie. Bak ze in het midden van de oven 1 5 minuten, voeg de maiskolfjes toe en bak het nog eens 10 minuten tot het geheel zacht is. Verwarm de resterende olijfolie in een koekenpan en bak de sjalotjes met knoflook 5 minuten op laag vuur. Voeg het gehakt toe en bak het geheel al roerend 5 minuten. Voeg de tomatenpuree met bouillon, doperwten, abrikozen en koriander toe. Breng het geheel eaan de kook en laat het zachtjes al roerend koken tot de bouillon is ingekookt. Plaats de paprika's op 2 borden en vul ze met het gehaktmengsel. Steek de babymais in elke paprika en garneer met waterkers.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprikamet baby maiskolfjes en rundergehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven