Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mini burger recept
Mini burger recept

Mini burger


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het gehakt met de kipkruiden en kneed het goed door elkaar. Maak 10 gelijke balletjes van het mengsel en druk ze een beetje plat. Verhit de boter in de koekenpan. Bak de miniburgers ongeveer 4 minuten aan iedere kant. Snijd de broodjes open en besmeer ze met mayonaise. Verdeel de sla over de onderste helften. Leg de kalkoenburgers op de broodjes en doe er lekker veel curryketchup op. Leg op iedere burger 2 chips en zet de bovenkant van het broodje erop. Prik de vlaggetjes door de tomaatjes en zet ze op de broodjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mini burger recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven