Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wortel-selderij-taart recept
Wortel-selderij-taart recept

Wortel-selderij-taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de worteltjes en selderij uitlekken en doe ze in een kom. Hak de rozijnen grof en voeg ze toe aan de worteltjes met selderij. Voeg de mayonaise toe en roer het goed door elkaar. Breng het op smaak met zout. Doe de helft van de smeerkaas in een spuitzak. Bestrijk het knäckebröd met de rest van de smeerkaas. Leg een snee knäckebröd op een schaal en beleg hem met de helft van de sla. Snijd de komkommer en tomaten in plakjes. Leg plakjes komkommer op de sla en schep de helft van het wortel-selderijmengsel erop. Leg daarop een tweede snee knäckebröd met de besmeerde kant naar boven. Leg hierop de rest van de sla en daarop de plakjes tomaat. Schep hierop de rest van het wortel-selderijmengsel. Leg hierop de laatste snee knäckebröd met de besmeerde kant naar boven. Garneer de taart met plakjes komkommer en tomaat. Spuit hier en daar toefjes smeerkaas en bestrooi de taart met bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wortel-selderij-taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven