Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ijslolly's in 2 kleuren recept
Ijslolly's in 2 kleuren recept

Ijslolly's in 2 kleuren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pureer de meloen met de staafmixer of in een keukenmachine heel fijn.
Meng er 25 gram suiker door. Voeg eventueel een kleine scheut water toe om er in totaal 300 milliliter van te maken. Schenk de meloenpuree tot aan de rand in vier ijslollyvormen. Sluit de vorm met de dekseljes met stokje.

Herhaal hetzelfde met de frambozen. Laat de ijslolly's 6 uur in de vriezer bevriezen.

Neem de ijslolly`s uit de vriezer en dompel de onderkant van de vorm kort onder in heet water. Trek de ijslolly`s aan het stokje voorzichtig uit de vormen.
Je vult ongeveer 4 lolly`s met 300 gram.

Serveersuggesties

Je kan dit ook maken met peer (gezeefde), aardbeien, mango of watermeloen.

Allergenen Informatie

Voor dit ijslolly's in 2 kleuren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven