Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurtpudding recept
Yoghurtpudding recept

Yoghurtpudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vanillepudding maken met de melk en het pakje imperial. Suiker bijvoegen en heel luchtig opkloppen van het vuur weg. De eidooiers al kloppend bijvoegen alsook de youghurt en de magere platte kaas. Eiwit stijf kloppen en luchtig onder de massa roeren. Fruit naar keuze in blokjes snijden en onder het mengsel roeren. Je kunt het fruit van het seizoen gebruiken. Dat is het voordeligst.

Allergenen Informatie

Voor dit yoghurtpudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven