Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Boerenkool met knipoog naar de kids


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de boerenkool een kwartier voor. Voeg de aardappelen bij met wat zout. Kook het geheel gaar. Bak ondertussen de spekjes goudbruin en houd deze zolang tot gebruik warm. Stamp de de boerenkool met de aardappelen. Voeg toe de kruidenmix toe samen met de boter en eventueel de melk. Steeds proeven voor de goede smaak.
Leg op een plat bord een paar flinke lepels stamppot. Maak van de appelmoes een paar ogen, neus en de mond. Gebruik voor het haar wat gesneden stukjes vlees of de krokant gebakken spekjes.

Serveersuggesties

Onze kleindochter van 4 jaar smulde hiervan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit boerenkool met knipoog naar de kids recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven