Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pizza pannenkoek recept
Pizza pannenkoek recept

Pizza pannenkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het pannenkoekbeslag zoals op de verpakking staat aangegeven. Verwarm de koekenpan en doe er wat olie in. Giet het beslag erin voor de gewenste grote pannenkoeken. Doe, als het beslag in de pan ligt, er een lepel saus op en roer deze er door. Boven op door het beslag wat nog vloeibaar is roeren. Leg hier op een plakje ham en kaas. Evt nog andere dingen die je lekker vind. De kids vinden dit erg lekker en dus is het een handige manier om nog wat groenten te "verstoppen". Wacht tot de kaas goed gesmolten is en de pannenkoek gaar is. (niet om draaien).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pizza pannenkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven