Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Goudse moppen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de schil van de citroen. Meng de basterdsuiker, de boter, de eidooier, de citroenrasp (of vanillesuiker), de bloem en het zout.
Kneed goed en rol het op tot een plak van 3,5 cm en laat dit 1 uur rusten.
Rol het door de suiker en snijd er plakjes van.
Bak het op een bakblik 20 minuten op 170C.

Allergenen Informatie

Voor dit goudse moppen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Goudse moppen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb dit met school ook gemaakt het smaakt heerlijk!
    Mara gaf dit recept op 15 oktober 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven