Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Haverkoek met gedroogd fruit en citroen recept
Haverkoek met gedroogd fruit en citroen recept

Haverkoek met gedroogd fruit en citroen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pureer de eieren, kokosolie en bananen. Schep daarna alle andere ingrediŽnten er doorheen, behalve de citroen en meng dit goed. Was de citroen en rasp het. Doe de rasp door het mengsel.

Pers daarna de citroen en meng het sap er doorheen. Proef het even. Het moet goed naar citroen smaken.

Verdeel het stevige mengsel over een bakplaak waar ovenpapier op ligt. Bak de koek bij een temp. van 160 graden in circa 60 minuten gaar en goudbruin.

Het resultaat is een koek die je goed kunt invriezen. Ideaal als maaltijd of tussendoortje bij een gevarieerd dieet.

Serveersuggesties

Varieer zo veel je wilt met noten en gedroogd fruit.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit haverkoek met gedroogd fruit en citroen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven