Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vlaflip recept
Vlaflip recept

Vlaflip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe in elk glaseen eetlepel coctailvruchtjes.
Daarna de yoghurt over de glazen verdelen.
Daarna voorzichtig de siroop langs de binnenkant van het glas gieten.
Dan de gele vla over de glazen verdelen.
Eventueel een klein scheutje dan over de vla schenken.
Rietjes erin en klaar is de flip.

Serveersuggesties

Vruchtjes kun je ook weg laten of vervangen door aardbeien of ander vers fruit. Een parapluutje van papier er bovenop maakt het voor de kinderen nog leuker. Dit kunnen kinderen ook makkelijk zelf maken.

Allergenen Informatie

Voor dit vlaflip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Nieuw jaar, nieuwe kansen
  Alle oliebollen zijn achter de kiezen en de laatste restjes kerstkalkoen zijn eindelijk ook verdwenen. In de prullenbak welteverstaan, want wie had bedacht dat we wel een kilo vlees per persoon zouden eten? Het is januari, en al vriest het dat het kraakt, we moeten aan de bak: in no time staat de zomer voor de deur en zijn de goede voornemens vergeten.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven