Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mueslibol met marshmallows recept
Mueslibol met marshmallows recept

Mueslibol met marshmallows


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd een mueslibol in 3 laagjes en bestrijk de onderste 2 lagen royaal met bosvruchtenjam. Leg 2 plakjes kokosbrood op de onderste laag, leg hierop de middelste laag met de jamkant nar boven. Snijd de aardbeien in vieren en de pruim in partjes en verdeel ze met 3 marsmallows over deze broodlaag. Bestrijk de onderkant van het kapje met de bosvruchtenjam en dek de clubsandwich hiermee af. Snijd de sandwich in vieren en steek door elk stapeltje een cocktailprikker.

Allergenen Informatie

Voor dit mueslibol met marshmallows recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven