Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kinderijsjes van spekjes en marshmallows recept
Kinderijsjes van spekjes en marshmallows recept

Kinderijsjes van spekjes en marshmallows


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je pakt 1 ijshoorntje en pakt een spekje.
Plaats 1 spekje en breek doormidden en buigen in het ijshoornje zodat het goed gevuld is. Dan maak je de marshmallows wat kleiner zodat je spikkeltjes heb voor op je ijsje.

eet smakelijk.

Serveersuggesties

Niet alleen de marshmallows maar nootjes of spikkeltjes kun je op het ijsje plaatsen dan lijkt het net echt :) eventueel een koekje bij het ijsje stoppen die zijn speciaal voor echte ijsjes gewoon bij de supermarkt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kinderijsjes van spekjes en marshmallows recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven