Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Laat het een kwartiertje op kamertemperatuur komen.
  2. Bekleed de hele cakevorm met plasticfolie.
  3. Het moet ook over de randen vallen.
  4. Bedek de bodem van de cakevorm met een paar plakken .
  5. Snijd hier en daar netjes bij.
  6. Besprenkel de met 2 eetlepels vruchtensap.
  7. Verdeel hierover de helft van de vruchtjes.
  8. Schep hierop de helft van het en strijk het zo glad mogelijk.
  9. Bestrooi met de helft van de en nootjes.
  10. Herhaal bovenstaande nog eens en eindig met een laagje , Besprenkel met nog 2 eetlepels vruchtensap en vouw het plasticfolie eroverheen.
  11. Zet de nog een uur of 2 in de vriezer .
  12. Klop ondertussen de met de suiker stijf.
  13. Stort de op een schaal en trek het plasticfolie eraf.
  14. Bestrijk de rondom met .
  15. Snijd in dikke plakken, bestrooi met de gekleurde hagel en zet de negerzoentjes erbovenop.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in ijs, cake, chocolade, hagelslag
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in ijs, cake, chocolade
  • ijs en chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ijs en chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in hazelnoten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • cake en chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in ijs, chocolade, hagelslag
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
163 kcal
8%978 kcal
Vetten
11 g.
16%66 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kinderkerstdessert