Kip-bonenschotel
- Herkomst Nederland
- Categorie Roerbakgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bonenschotel recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Snijd de in reepjes.
- Snipper de en knoflook fijn.
- Breek de boontjes en sugarsnaps door midden.
- Snijd de in plakjes.
- Verwijder de zaadjes van de en snijd hem in stukjes.
- Verhit de in een wok en roerbak de kipreepjes al roerend bruin.
- Voeg de met knoflook al roerend toe en roerbak ze 5 minuten mee.
- Voeg de boontjes met sugarsnaps al roerend toe en roerbak ze 5 minuten mee.
- Voeg de al roerend toe en roerbak ze 5 minuten mee.
- Voeg de bouillon, , sherry en toe en breng het geheel aan de kook.
- Roer de met een beetje water tot een glad papje en bind het vocht ermee.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kip met bosuitjes en paprika415m
-
Recept
Kip met paksoi420m
-
Recept
Bonenschotel415m
-
Recept
Witte bonenschotel425m
-
Recept
Roerbakgerecht met kip410m
-
Recept
Broccoli met kip en knoflook415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en maizena
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 226 kcal | 11% | 452 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 6% | 2 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 8% | 4 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |