Kip Borrelhapje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Was de kippenvleugeltjes of boutjes en maak ze nog eventueel schoon.
  2. Dep ze af met wat keukenpapier.
  3. Doe de kippenvleugeltjes (boutjes) in een kom en knijp de uit. (let op de pitjes) Bestrooien met het , , 5 kruidenpoeder en knijp de knoflookteentjes uit.
  4. Haal dit met je schone handen door elkaar en laat het 30 minuten afgesloten op het aanrecht staan.
  5. Verhit een frietpan tot ca. 200 graden C.
  6. en bak hierin per 5 stuks de kippenvleugels (boutjes) gaar tot ze bruin zijn en er geen vocht meer uitkomt.
  7. Warm eten met wat of knoflook saus.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in chili saus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in chili saus
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in chili saus
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in chili saus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in chili saus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in chili saus
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in chili saus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in chili saus
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
2 kcal
0%8 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kip Borrelhapje