Kip-courgetteschotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Deegroller
  • Taartvorm
  • Pan
  • Oven
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Voorbereiden:
  2. op aanrecht uitspreiden en in ca. 5 minuten laten ontdooien.
  3. Intussen in reepjes snijden en schoonmaken en in dunne plakjes snijden.
  4. In (hapjes)pan verhitten en kip en ca. 4 min.
  5. omscheppend bakken.
  6. Knoflook pellen, boven pan uitpersen en nog ca. 1 min.
  7. meebakken.
  8. Op smaak brengen met en .
  9. Vocht afgieten en pan van vuur nemen.
  10. Vorm invetten.
  11. droogdeppen met keukenpapier en in plakjes snijden.
  12. Crème fraîche, 1 eetlepel ,de en 2 eetlepels kaas door kip-courgettemengsel roeren.
  13. Mengsel overdoen in taartvorm.
  14. Aanrecht en deegroller bestuiven met .
  15. Bladerdeegplakjes op elkaar leggen en deeg uitrollen tot lap iets groter is dan de taartvorm.
  16. Deeglap op mengsel in vorm leggen (deeg aan randen laten overhangen).
  17. Met vork randen aandrukken en hier en daar in deeg prikken.
  18. Deeg met bestrijken.
  19. Rest van en kaas door elkaar roeren en over deeg striioien.
  20. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
  21. Bereiden:
  22. Oven voorverwarmen op 225º C.
  23. In midden van oven schotel in ca. 20 min.
  24. bruin en gaar bakken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en olie
  • stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg, stokbrood, bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbrood
  • bladerdeeg, stokbrood, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas en melk
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in parmezaanse kaas en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbrood, olie, olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1265 kcal
63%2530 kcal
Vetten
66 g.
95%132 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
6%2 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
8%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
65 g.
25%130 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kip-courgetteschotel