Kip-courgettetaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Taartvorm
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Snijd de in dunne plakjes.
  2. Zorg dat ze allemaal ongeveer
    dezelfde breedte hebben.
  3. Kruid de grondig, anders smaakt de nergens naar.
  4. Zorg dat de van te voren ontdooid is.
    Haal de uit de diepvries en spreid ze goed zodat ze makkelijk kunnen ontdooien.
    Doe wat olie in de pan en laat deze lekker heet worden.
  5. Zodra het begint te spetteren, zet je het vuur lager en doe de in de pan.
  6. Laat dit langzamerhand gaar worden.
  7. Maar blijf niet te lang hangen hier want nu moet je met de door werken.
    Leg de in de taartvorm zo dat alles bedekt is.
  8. Ga verder met de .
  9. Pak een andere pan dan die met de .
  10. Maak die warm op dezelfde manier als bij de .
  11. Leg een stuk of 10 plakjes in de pan, maar ook nu, zet het vuur lager.
  12. Strooi een kleine hoeveelheid dragon over alle in de pan.
  13. Draai deze om als deze bruinig begint te worden.
  14. Doe dit bij de helft van de .
    Prik met een vork in de zodat je heel veel luchtgaatjes krijgt.
    Stop de voor de helft in de taartvorm.
  15. Bedek de ondergrond zo, alsof je een dak bouwt.
  16. Dus laat ze elkaar maar overlappen.
    Doe de in zijn geheel over de .
  17. En bedek nog een keer de met een dakje van .
    Meng het hele pakje Valblance, de helft van het en de helft van de room met elkaar zodat je een papperige massa krijgt.
  18. Giet dit over de taart en verdeel dit heel erg goed.
    Je kunt nu voor 2 opties kiezen.
    Optie 1:
  19. Maak banen van de overgebleven bladerdeeg en verdeel die over de taart.
    Optie 2:
  20. Bedek de hele taart met .
  21. Stop de taart in de oven.
  22. En na ongeveer 1,5 uur is het klaar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kruidenkaas en bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kruidenkaas en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kruidenkaas en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
422 kcal
21%2110 kcal
Vetten
24 g.
34%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
29 g.
11%145 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kip-courgettetaart