Kip en dragon braadschotel
- Herkomst Nederland
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van Leoietje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
Bereidingswijze
- Verhit de of kokosolie in een braadpan en braad de kip een beetje aan tot dat ze kleurt, en leg ze in de pot van de slow cooker.
Bak nu de een beetje glazig en voeg samen met de en de de helft van de het peper en zout toe aan de kip.
Stand low 6 uur of stand high 3-4 uur.
Na de verstreken tijd de kip uit de pot halen en warm houden.
Meng de met een beetje en doe dit samen met de room of yoghurt bij de saus en roer een goed om.
Doe nu de kip weer terug in de pot en doe de rest van de er bij.
Laat de saus even inkoken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Roergebakken kip425m
-
Recept
Kip Tajine met Pruimen450m
-
Recept
Indiase kip Biryani425m
-
Recept
Kip Esmee415m
-
Recept
Kip uit Punjab445m
-
Recept
Snelle Griekse kip435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- roomboter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- roomboter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 65 kcal | 3% | 195 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 3 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 3 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |