Kip in 't jasje
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van kamta2000
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Voorbereiden:
- Snijd de in de lengte door.
- Bestrooi de filets met en rol ze achtereenvolgens in een plak en een plak coburger .
- Leg de ingepakte filets in een ingevette ovenschaal.
- Snipper de en de knoflook voor de saus en snijd de zongedroogde klein.
- Schep 2 eetlepels van de olie van de in een koekenpan en fruit de omscheppend glazig.
- Laat de knoflook en de zongedroogde kort meebakken.
- Voeg de crème fraiche toe en breng de saus op smaak met de , de bruchetta, het en .
- Bereiden:
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Giet een scheutje water in de schaal en zet de afgedekt 20 minuten in de voorverwarmde oven.
- Laat ze in de uitgeschakelde oven nog 10 minuten rusten.
- Ondertussen is de saus gemaakt, neem de uit de oven en giet het vocht uit de ovenschaal door de saus.
- Serveer de kip in ’t jasje met tagliatelle en een frisse salade.
- Eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kalkoen in een jasje415m
-
Recept
Varkenshaas in een jasje430m
-
Recept
Steak in een jasje450m
-
Recept
Runderrollade in een jasje41u10m
-
Recept
Hete Kip41u
-
Recept
Kip Stroganoff430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas, kruiden, pesto kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 687 kcal | 34% | 2748 kcal |
Vetten | 6 g. | 9% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 37 g. | 14% | 148 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |