Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan

Bereidingswijze

  1. Zet de gewenste hoeveelheid op.
    Wel de in heel heet water.
    Maak de kipfilet schoon en snijd deze in reepjes of blokjes

    Bepoeder de kipfilet met heel veel (tot het geel ziet) verwerk dit een beetje met je handen tot alle blokjes bevatten.
    Doe in een hapjespan wat boter of olie.
  2. Bak hierin de kipfilet zachtjes gaar zonder dat hij echt bruin wordt.
  3. Doe er nu de bij zonder het vocht.
  4. als de warm is kunnen er ook de bij.
    Nu de toevoegen en alles goed warm maken maar net niet koken.
  5. Het ananassap kan er nu bij en de saus weer even iets laten inkoken.
  6. Snijd ondertussen de banaan in plakjes van ruim een halve centimeter.
  7. Voeg eventueel nu wat peper en paprika of chilipoeder aan de hapjespan toe.
  8. Proef even of de smaak in orde is.
    Op het laatst voegen we de schijnjes banaan toe.
  9. Als je deze bijna niet meer rond kunt noemen is het klaar.
    Schep op het bord de en in een kuiltje de kip kerrie.
  10. Bestrooi met wat .
    maakt het gerecht wat milder.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ananas past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kookroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kookroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
145 kcal
7%580 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%84 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kip-kerrie schotel met banaan, ananas, rozijnen en cocos