Kip loempia
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Loempia recepten
- Bereiden
- Kookboek van harwoon
- Schrijf een review
 
Bereidingswijze
- Kook de gaar en hak deze fijn met de hakker (niet al te fijn).
- Hak de knoflook, en bamboeshoots fijn en bak het goudbruin in de .
- Voeg de tauge en kip toe en laat het ongeveer 5 minuten mee bakken.
- Breng het op smaak met en uit de molen en de .
- Laat het afkoelen.
- Rol er loempias van en bak deze goudbruin in de .
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Loempia Tiga (loempia met oesterzwam)455m Loempia Tiga (loempia met oesterzwam)455m
- 
      
      
      Recept
         Loempia zalm (tauge en zalm in loempia vorm)41u40m Loempia zalm (tauge en zalm in loempia vorm)41u40m
- 
      
      
      Recept
         Loempia´s gevuld met rundergehakt en garnalen425m Loempia´s gevuld met rundergehakt en garnalen425m
- 
      
      
      Recept
         Loempia vullingen (1) - 10 stuks445m Loempia vullingen (1) - 10 stuks445m
- 
      
      
      Recept
         Loempia450m Loempia450m
- 
      
      
      Recept
         Ajam garam masala ( kip in kerriesaus van hele kip)43u Ajam garam masala ( kip in kerriesaus van hele kip)43u
Variaties op Kip loempia
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
| Variatie | Aantal | Gang | 
|---|---|---|
| Bami kip loempia's | 1 | Hapjes | 
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 37 kcal | 1% | 555 kcal | 
| Vetten | 3 g. | 4% | 45 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 1 g. | 0% | 15 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |