Kip met bosuitjes en paprika

Ingrediënten

+ -
print

Saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. in de wok of een grote koekenpan verhitten.
  2. Daarin de stukjes kip 1,5- 2 minuten al roerende zachtjes koken tot de kip wit wordt.
  3. Kip uit de pan nemen en de bouillon apart zetten.
    Voor de saus het in een kleine kom doen en beetje bij beetje de , , , , en toevoegen.
  4. Roeren tot er een gladde saus ontstaat.
  5. Apart zetten.
    De wok schoon maken en nog een keer 30 seconden verhitten.
  6. De in de pan doen en de en de daarin op een hoog vuur 5 seconden roerbakken.
  7. De toevoegen en 30 seconden roerbakken.
    De kip toevoegen en 1 minuut roerbakken.
  8. De toevoegen en 2-3 minuten roerbakken tot hij bijna gaar is.
  9. Om te voorkomen dat de aan de bodem vastplakt, moet u wat toevoegen.
    De saus nog een keer doorroeren en dan in de wok gieten.
  10. Ongeveer 1 minuut laten koken tot de saus indikt en helder wordt.
  11. Het gerecht in een schaal overdoen en direct serveren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon, olie, kippenbouillon
  • kippenbouillon en kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon en kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon en kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon en kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon, olie, kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
70 kcal
3%280 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kip met bosuitjes en paprika