Kip met champignons en grote garnalen
- Herkomst China
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van spikeysmum
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Snijd de in lange smalle reepjes, de in schijfjes en de in ringetjes.
- Los het op in 200 milliliter .
- Doe twee eetlepels in een wok en bak de kipfiletreepjes 3 minuten.
- Voeg de en lenteui toe en bak nog 2 minuten.
- Giet de bouillon erbij en laat nog 5 minuten zachtjes pruttelen.
- Voeg de grote toe.
- Als je vindt dat er te veel vocht in het gerecht zit, kun je het er nu nog uitscheppen.
- Strooi daarna zoveel erbij dat het gerecht licht gebonden is.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Limoncello dip met chili garnalen430m
-
Recept
Oedang ketan Koening (nasi met garnalen)445m
-
Recept
Sambal goreng oedang peteh (licht gekruide garnalen met petehbonen)445m
-
Recept
Toemis Udang Jengkol Pedis (Geroosterde garnalen in pittige saus)450m
-
Recept
Loempia´s gevuld met rundergehakt en garnalen425m
-
Recept
Gevulde lombok met garnalen455m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje en olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje en olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 386 kcal | 19% | 1544 kcal |
Vetten | 46 g. | 66% | 184 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 6% | 4 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 8% | 8 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 32 g. | 12% | 128 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |