Kip met groenten in bladerdeeg
- Herkomst Turkije
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van zsari
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Verhit de in de pan en voeg hier de bouillon, gesnipperde uitjes, fijngesneden knoflook en bij.
- Snijd ondertussen de rode en in kleine stukjes en voeg dit toe wanneer de kip gaar is.
- Roer dit door totdat de groente zacht wordt.
- Doe er dan 1 eetlepel door en roer dit goed door.
- Laat dit afkoelen.
- Zet de oven aan op 180 graden celsius.
Leg intussen alle bladerdeeg plakken klaar. - Vul ze met het kipmengsel en vouw de zijkanten door (vorm van een saucijzenbroodje).
- Leg ze op de bakplaat en bak ze totdat ze goudbruin worden.
Maak in een aparte pannetje de saus klaar. - Doe wat in de pan en voeg hier 2 eetlepels bij.
- Roer dit even door en doe er wat water bij zodat het een gladde sausje wordt.
Doe het bladerdeeg op het bord en doe hier overheen de saus.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en kippenbouillonblokje
- kippenbouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in plakken bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in plakken bladerdeeg en kippenbouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in plakken bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en kippenbouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1042 kcal | 52% | 5210 kcal |
Vetten | 21 g. | 30% | 105 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 3% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 4% | 5 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 75 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |