Kip met paprika
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van beamantel
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- ontdoen van overtollig vet en halveren.
- Kruid de filets met en .
- Snijd de klein.
- Snijd de in reepjes.
- Snipper de .
- Pers de knoflook uit.
- Snijd de in kleine stukjes.
- Verhit een scheut in een braadpan.
- Bak hierin de knapperig en neem uit de pan.
- Braad de rondom bruin en neem uit de pan.
- Voeg de aan het achtergebleven vet toe en verwarm.
- Voeg de ui en de knoflook toe als het schuim is weggetrokken.
- Bak gedurende 2 minuten.
- Voeg de paprika toe en bak al roerend vijf minuten.
- Voeg de , tomatenstukjes, , en toe en verwarm zonder deksel gedurende tien minuten.
- Leg de terug en verwarm ze gedurende 20 minuten (geen deksel op de pan) tot ze gaar zijn.
Ook lekker om te maken
Variaties op Kip met paprika
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Kip met paprika en chilipeper | 1 | Hoofdgerechten |
Gevulde kip met paprika en mozzarella | 1 | Gevogelte |
Kip met paprika in oosterse honing saus | 1 | Gevogelte |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en azijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon en olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bacon, bouillon, zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1134 kcal | 56% | 4536 kcal |
Vetten | 17 g. | 25% | 68 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |