Kip met perziken

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Oven voorwarmen op ca. 180 graden C.
  2. De , , en in een schaal samenvoegen en de stukken er doorheen halen zodat ze goed bedekt zijn.
  3. Boter laten smelten in een braadpan en de goudbruin braden.
  4. Vuurvaste ovenschaal beetje invetten en de gebraden hierin doen.
  5. Het overgebleven /kruiden mengsel door het braadvet in de braadpan roeren.
  6. De afgieten en de siroop opvangen en mengen met het , suiker, en het en dit door het mengsel in de braadpan roeren.
  7. Zachtjes al roerend laten doorkoken tot er een dikke saus is ontstaan.
  8. De saus over de in de ovenschaal gieten en afdekken met aluminium folie.
  9. Het geheel in de voorverwarmde oven zetten en minstens een uur laten sudderen.
  10. Haal de folie van de , schik de perzikstukken op de en dek het geheel weer af.
  11. Zet het nog ca. 20 minuten terug in de oven en kook de volgens de verpakking.
  12. Serveren met een frisse salade.
  13. Eet smakelijk.
25
25
25

Variaties op Kip met perziken

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kip met perziken
VariatieAantalGang
Kip met perziken1Gevogelte

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem en ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • basterdsuiker en ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bakboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
141 kcal
7%564 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kip met perziken