Kip met perziken
- Herkomst Nederland
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jellev
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Oven voorwarmen op ca. 180 graden C.
- De , , en in een schaal samenvoegen en de stukken er doorheen halen zodat ze goed bedekt zijn.
- Boter laten smelten in een braadpan en de goudbruin braden.
- Vuurvaste ovenschaal beetje invetten en de gebraden hierin doen.
- Het overgebleven /kruiden mengsel door het braadvet in de braadpan roeren.
- De afgieten en de siroop opvangen en mengen met het , suiker, en het en dit door het mengsel in de braadpan roeren.
- Zachtjes al roerend laten doorkoken tot er een dikke saus is ontstaan.
- De saus over de in de ovenschaal gieten en afdekken met aluminium folie.
- Het geheel in de voorverwarmde oven zetten en minstens een uur laten sudderen.
- Haal de folie van de , schik de perzikstukken op de en dek het geheel weer af.
- Zet het nog ca. 20 minuten terug in de oven en kook de volgens de verpakking.
- Serveren met een frisse salade.
- Eet smakelijk.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kip met perziken41u
-
Recept
Gesmoorde kip met piccalilly445m
-
Recept
Kip met gember en piccalilly450m
-
Recept
Kip mango455m
-
Recept
Kip Masala435m
-
Recept
Indische kip met rijst445m
Variaties op Kip met perziken
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Kip met perziken | 1 | Gevogelte |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem en ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- basterdsuiker en ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bakboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 141 kcal | 7% | 564 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 24 g. | 9% | 96 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |