Kip met tomaat en paksoi

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snij deze in schijfjes.
    Maak de schoon en snij deze in dunne reepjes.
    Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
    Schil het schijfje en rasp deze fijn.
    Maak de bieslook schoon en hak deze heel fijn.
    Snij de in de lengte in dunne plakken en snij de plakken in reepjes.
    Roer , suikeren maïzena door elkaar en schep de kipreepjes erdoor.
    Zet koel weg tot gebruik.
    Verwarm de over voor op 90°C.
    Zet de borden in de oven.
    Kook de gaar volgens de verpakking en houd de ze warm.
    Verhit de wok op een hoge warmtebron en voeg de toe.
    Bak de bosui ringetjes en gember tot ze gaan geuren.
    Voeg de kipreepjes toe en bak ze al omscheppend bruin.
    Schep ze op een bord.
    Bak de tomaat en al omscheppend even aan.
    Schep de kipreepjes met ui er weer door.
    Schep het geheel goed door.
    Roer de en erdoor en warm het geheel al omscheppend goed door.
    Schep de op de warme borden.
    Schik de wok inhoud er naast.
    Strooi de bieslook over het geheel.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
475 kcal
23%1900 kcal
Vetten
18 g.
26%72 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
44 g.
17%176 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kip met tomaat en paksoi