KIp met venkel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak venkel schoon en snij de knollen in dunne plakken.
  2. Pel en snipper de .
  3. Kruid de met en en bak de kip rondom in .
  4. Neem de kip uit de pan en fruit de snippers enkele minuten en voeg dan de plakken venkel toe.
  5. Laat ze niet kleuren.
  6. Voeg na 5 minuten de Nolly Prat en bouillon toe en laat alles samen met het takje tot 2/3 inkoken.
  7. Voeg dan de stukken kipfilet weer toe en laat alles met een schuin deksel op de pan zn 10-15 minuten zachtjes sudderen.
  8. Laat de doormidden gesneden tomaatjes de laatste 3 minuten mee sudderen.
  9. Bestrooi eventueel met de venkel veertjes,
25
25
25

Variaties op KIp met venkel

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van KIp met venkel
VariatieAantalGang
Kip met venkel1Gevogelte

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

KIp met venkel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Kon en kan nog niet zelf gemaakte foto's in sturen. Je kunt ook een kruidige aardappelpuree erbij doen. Neem in plaats van water bouillon of fond.
jacob 12 april 2016
Echt heerlijk, een aanrader! Voor mjn gezin doe ik er wel iets van aardappels bij. Het zag er bij mij ook niet zo uit als op het plaatje, meer een heerlijke stoofpot met kip, venkel en tomaat en echt ... Lees reactie
Bery 23 maart 2016

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
65 kcal
3%260 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor KIp met venkel