KIp met venkel
- Herkomst Nederland
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jacob
- 2 reviews
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Maak venkel schoon en snij de knollen in dunne plakken.
- Pel en snipper de .
- Kruid de met en en bak de kip rondom in .
- Neem de kip uit de pan en fruit de snippers enkele minuten en voeg dan de plakken venkel toe.
- Laat ze niet kleuren.
- Voeg na 5 minuten de Nolly Prat en bouillon toe en laat alles samen met het takje tot 2/3 inkoken.
- Voeg dan de stukken kipfilet weer toe en laat alles met een schuin deksel op de pan zn 10-15 minuten zachtjes sudderen.
- Laat de doormidden gesneden tomaatjes de laatste 3 minuten mee sudderen.
- Bestrooi eventueel met de venkel veertjes,
Ook lekker om te maken
-
Recept
Snelle Griekse kip435m
-
Recept
Gevulde kip in braadzak445m
-
Recept
Roergebakken kip425m
-
Recept
Indiase kip Biryani425m
-
Recept
Kip en dragon braadschotel46u
-
Recept
Kip Esmee415m
Variaties op KIp met venkel
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Kip met venkel | 1 | Gevogelte |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (2)
KIp met venkel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 65 kcal | 3% | 260 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |