Kip piri piri
- Herkomst Portugal
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van smoothie
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- De hele aanbraden in de hete en , naar smaak toevoegen.
- Als hij wat is aangebraden, dan vuur laagste stand en piri piri saus toevoegen.
- Ongeveer 1 uur om en om laten garen.
- Als de gaar is, verwijder dan alle botjes en leg het gare kippevlees terug in de saus.
- Lekker met pandanrijst en verse boontjes.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in chili saus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in chili saus
- boter en chili saus kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in chili saus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in chili saus
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in chili saus
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in chili saus
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in chili saus
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 48 kcal | 2% | 192 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |