Kipdrumsticks met citroenmarinade (van de barbecue)
- Herkomst Nederland
- Categorie BBQ
- Bereiden
- Kookboek van jolandaknorretje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Zeef
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Was de en dep ze droog met keukenpapier.
- Pers de uit.
- Zeef het sap en voeg de , , fijngehakte knoflook, en takjes toe.
- Leg de 4 - 5 uur in de marinade.
- Schep tussentijds tweemaal goed om.
- Neem de uit de marinade en schenk de bij de marinade.
- Kook de 8 - 10 minuten voor in de marinade, u weet dan zeker dat de kip gaar wordt op de barbecue.
- Neem ze uit de pan en dep ze droog.
- Rooster de op de barbecue in circa 10 minuten goudbruin en lekker knapperig.
- Serveer met patat of stokbrood en een rauwkostsalade.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Lamskoteletjes met citroenmarinade41u15m
-
Recept
Mediterrane groente van de barbecue445m
-
Recept
Entrecôte van de Barbecue (Bulgogi)42u15m
-
Recept
Babi kuning Panggang (gele varkensvlees van de barbecue)445m
-
Recept
Geroosterde biefstuksandwiches op de barbecue410m
-
Recept
Gepaneerde kip van de grill430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en kippenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 739 kcal | 36% | 2956 kcal |
Vetten | 39 g. | 56% | 156 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |