Kipfilet gevuld in groentekaassaus
- Herkomst Italie
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jannymolenaa
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Mixer
- Aluminiumfolie
- Koekenpan
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Pureer de groente, , en in de mixer en laat dit even uitlekken.
- Leg de kipfilet op de plakjes of spek die je op, met ingevet aluminiumfolie, heb neergelegd (dit 4 x).
- De kipfilet zo plat mogelijk maken en op iedere kipfilet het gepureerde groentemengsel leggen.
- Bewaar de overgebleven groentepuree.
- Rol de kipfilet dicht met de of spek.
- Rol nu stevig het aluminiumfolie er omheen en vouw het goed dicht zodat er geen vocht uit kan lopen.
- Leg de kipfilet nu 30 minuten in een oven van 200 graden C.
- Saus:
- Doe de kaas in een pan en laat dit smelten.
- Voeg de , en en de toe.
- Haal de pan van de warmtebron en voeg het groentemengsel toe.
- Als de kipfilet klaar is, deze uit de aluminiumfolie halen en nog even in een koekenpan om en om aanbraden.
- De groentekaassaus even verwarmen en over de op een schaal neergelegde kipfilet schenken.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pesto en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas en roquefort
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bacon en zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 282 kcal | 14% | 1128 kcal |
Vetten | 22 g. | 31% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |