Kipfilet met ketjap-aardappels en erwtjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Aardappelgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van trebor89
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Schil de en snijd ze in stukjes.
- Meng ze met een gesnipperde , 2 teentjes fijngesneden knoflook, gehakte , ketjap en bouillon en breng het geheel aan de kook.
- Laat het met een deksel op de pan op laag vuur 20 minuten garen.
- Verhit een pan met een mengsel van olie en boter.
- Breng het vlees op smaak met zout en en bak het aan beide zijden.
- Verhit ondertussen een pan met een beetje olie.
- Fruit de overige gesnipperde met de overige fijngehakte knoflook.
- Voeg het in stukjes gesneden spek en de toe.
- Bak het geheel nog 2 minuten.
- Verdeel de ketjap- over de borden.
- Leg er een in plakken gesneden kipfiletje op en verdeel de erwtjes erover.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Aloo Matar Sabji (Aardappelen en erwtjes)450m
-
Recept
Gegratineerde aardappelschotel met erwtjes en ham425m
-
Recept
Parmazaanse aardappels41u
-
Recept
Naanbrood met pikante aardappels430m
-
Recept
Geroosterde aardappels met gepofte knoflook455m
-
Recept
Gebakken aardappels met spiegelei41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in zoete ketjap
- zoete ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kippenbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in zoete ketjap
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ontbijtspek past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 255 kcal | 12% | 1020 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 6% | 4 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 8% | 8 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 11 g. | 4% | 44 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |