Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Maak de lente-uitjes schoon en snijd hem in dunne ringetjes.
    Maak de schoon.
    Dep de droog en snijd hem in plakken.
  2. Verhit 2 eetlepels in een ovenvaste pan.
  3. Bak de plakken hierin 2 minuten per kant.
  4. Breng op smaak met en en neem uit de pan.
    Maak de schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in blokjes.
  5. Verhit 2 eetlepels in het bakvet.
  6. Bak de .
  7. Bak de paprika en de lenteuitjes kort mee.
  8. Breng op smaak met en .
    Roer 250 milliliter water, de en de er doorheen.
  9. Bind met de .
  10. Breng het geheel aan de kook en laat ca. 1 minuut koken op laag vuur.
  11. Was de basilicum en leg een paar blaadjes opzij voor garnering.
  12. Snijd de rest van de basilicum aan repen.
  13. Meng de kip en de basilicum door het groentemengsel.
  14. Breng op smaak met en .
    Bestrooi het gerecht met de en gratineer de schotel 3-4 minuten onder de hete grill in de oven of 5-7 minuten op de hoogste stand.
  15. Garneer met basilicum.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en maizena
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
430 kcal
21%1720 kcal
Vetten
36 g.
52%144 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
7%4 g.
Waarvan onverzadigd
3 g.
10%12 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%84 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kipfilet met paprika-champignonroomsaus