Kipfilet met perzik en gorgonzolasaus
- Herkomst Belgie
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Denisa
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Zeef
Bereidingswijze
- Smelt de boter, bak de gaar en houd ze warm.
Ondertussen in een zeef laten uitlekken en in dunne plakjes snijden.
(de plakken weer tegen elkaar schuiven en tot gebruik wegzetten).
verwarmen, toevoegen en laten smelten.
Op smaak brengen met en 2 druppels .
De saus over 4 voorverwarmde borden verdelen, dakpansgewijze in de saus leggen en afwerken met de .
De verdelen in 4 mooie plakken en op de borden schikken.
Onmiddellijk serveren.
Smakelijk !
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- gorgonzola kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en gorgonzola kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in gorgonzola kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom en gorgonzola kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in gorgonzola kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 60 kcal | 3% | 240 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |