Kiphapjes met dipsaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Snijd de in niet te dikke repen.
- Meng het , en goed door elkaar.
- Klop de los.
- Wentel de eerst door de ,dan door het losgeklopte ei en dan door het ,druk het goed aan.
- Vul een pan met een hoge rand voor de helft met frituurolie en verhit de tot 190 graden C.
- Frituur daarin de kipreepjes in porties, 3 minuten.
- Laat ze uitlekken op keukenpapier.
- Houd de reepjes warm totdat alle reepjes klaar zijn.
- Serveer de kipreepjes met de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pikante kiphapjes430m
-
Recept
Kiphapjes420m
-
Recept
Guacamole /taco dipsaus410m
-
Recept
Bleekselderij met dipsaus410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- mayonaise en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise en paneermeel
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise en paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise en olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1665 kcal | 83% | 6660 kcal |
Vetten | 55 g. | 78% | 220 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 51 g. | 19% | 204 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |