Kiplasagne met paddestoelen
- Herkomst Nederland
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Hapjespan
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor tot 200 graden.
- Smelt in een hapjespan 25 gram boter.
- Bak de in 3 minuten net gaar.
Schep de kipreepjes uit de pan, voeg indien nodig een extra klontje boter toe. - Fruit de 1 minuut.
- Voeg de en zout en peper naar smaak toe.
- Voeg de paddenstoelen toe en bak 3 minuten.
- Voeg de toe en bak 2 minuten mee.
- Schenk langzaam en al kloppende de erbij.
- Breng aan de kook en klop tot een gladde gebonden bechamelsaus.
- Neem de pan van het vuur en voeg de kipreepjes en de paddenstoelen toe.
Maak in de ovenschaal lagen van lasagnebladen en de saus, begin met de saus en eindig met de saus.
Leg er de op en bestrooi met de en peper naar smaak. - Bak de lasagne in de voorverwarmde oven in 20-35 minuten goudbruin en gaar.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter, mozzarella, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter, melk, mozzarella, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 474 kcal | 23% | 1896 kcal |
Vetten | 23 g. | 33% | 92 g. |
Waarvan verzadigd | 5 g. | 26% | 20 g. |
Waarvan onverzadigd | 4 g. | 14% | 16 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 15% | 0 g. |
Koolhydraten | 27 g. | 10% | 108 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 3 mg. | 0% | 12 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |