Kipmignonette's met appelsiensaus
- Herkomst Belgie
- Categorie Warm
- Bereiden
- Kookboek van a195196
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd de in vierkante blokjes van ongeveer 4 op 4 cm (2 per enkele ).
- Kruid deze met kipkruiden of met pezo en laat dit een half uurtje intrekken.
- Omwikkel daarna 4 blokjes met een reepje breydelham en de andere 4 met rauwe (bij voorkeur ghandaham).
- Bak deze blokjes totdat ze gaar zijn.
- Ondertussen bak je de (mag zijn om taarten te bakken) en daarna snijd je rechthoeken van 8 op 12 cm (4 stuks heb je er nodig).
- Kuis 2 stronken en haal er de blaadjes van los.
- Stoof deze met een weinig boter gaar en laat daarna eventueel uitdruipen.
- Voor de appelsiensaus:
- laat het sap van 5 koken samen met 2 eetlepels .
- Dik daarna de saus met maizena en voeg een beetje toe.
- Dresseren:
- Leg het op een rechthoekig bord.
- En leg 1 kipblokje met breydelham op de linkerbovenhoek en het kipblokje met de rauwe op de rechter onderhoek van het .
- Leg in het midden een beetje en overgiet met een klein beetje appelsiensaus.
- Versier met reepjes mandarijn (uit een blik).
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in rum en suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 240 kcal | 12% | 960 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |