Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Vormpjes

Bereidingswijze

  1. Laat de plakjes naast elkaar ontdooien.
    Schrap de , was ze en snijd ze in plakjes
    Maak de schoon en snijd ze doormidden.
  2. Pel en snipper de .
    Dep de droog en snijd hem in kleine blokjes.
    Verwarm de oven voor tot 200 graden.
  3. Verhit de olie in een pan.
  4. Bak de kip er rondom in.
  5. Breng op smaak met en en neem uit de pan.
  6. Bak de en de in het hete bakvet, bak de wortel kort mee.
  7. leg de terug in de pan.
  8. Breng het geheel op smaak met en .
  9. Voeg 250 ml water, 150 ml en het bouillonblokje toe, laat afgedekt ca 8 minuten zachtjes koeken.
    Doe de ragout in vormpjes of ovenvaste kopjes.
    Vouw het over de vormpjes en druk de rand stevig vast, Snijd het overhangende del weg.
    Leg het overige deel op elkaar en rol uit op een met bestoven werkvlak.
  10. Snijd 4 bloemvormen uit en leg ze op de bladerdeegdakjes.
  11. Bestrijk met 2-3 eetlepels .
    Bak de ragoutbakjes ca 10 minuten in de oven.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • kippenbouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg en bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • bladerdeeg en kippenbouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
brioche
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
121 kcal
6%484 kcal
Vetten
3 g.
4%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
3%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
5%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kippenragout met bladerdeegdakje