Kippensoep met pindakaas en banaan
- Herkomst Indonesie
- Categorie Maaltijdsoepen
- Kippensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van theageerlings
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Soeppan
Bereidingswijze
- Verhit de olie in de soeppan en bak de kipfiletblokjes en de 3 min.
- lichtbruin.
- Voeg de sambal en toe en bak nog 2 min.
- Roer de erdoor.
- Voeg de bouillon toe en voeg volgens de aanwijzing op de pot water toe.
- Laat 5 min.
- sudderen.
- Voeg en tauge toe en warm nog 1 min.
- door.
- Strooi de bosui erover.
- Serveer de soep met de en plakjes .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- sambal oelek en kippenbouillon kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
- sambal oelek, pindakaas, kippenbouillon, pistoletjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap en pistoletjes
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in pistoletjes
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon en pistoletjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon en pistoletjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek en pistoletjes
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pindakaas, kippenbouillon, pistoletjes kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 499 kcal | 24% | 1996 kcal |
Vetten | 12 g. | 18% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 2% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 3% | 4 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 62 g. | 24% | 248 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |