Kipragout

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Kook de kipfilets ongeveer een uurtje in ruimkokend water.
  2. Voeg de bouillonblokjes/fond en kruidenbuiltje toe.
  3. Haal de kipfilets uit de getrokken bouillon en voeg de gesneden toe.
  4. Laat deze op hoog vuur snel doorkoken, daar ze anders donker verkleuren.
  5. Voeg de ketjap, en toe en roer alles goed door.
  6. Bind de bouillon vervolgens m.b.v.
  7. de tot een mooie gladde ragout.
  8. Voeg de kipfilets (in stukjes gesneden) toe en maak alles af met de rooom of koffiemelk.
  9. Lekker met rijst en fruit.
  10. Klassiek in een ragoutbakje van bladerdeeg met een frisse salade.
25
25
25

Variaties op Kipragout

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kipragout
VariatieAantalGang
Pasteitje met kipragout1Warm
Gevulde kipragout met rijst1Rijstgerechten
Kipragout met ananas en kerrie1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes en kippenbouillon
  • kippenbouillonblokjes en kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis en bloem
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes en kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes en kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes en kippenbouillon
  • koksroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • kippenbouillonblokjes en kippenbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Kipragout heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Als je de bloem rechtstreeks in de bouillon krijg je klonten... Maak of eerst een roe of haal bouillon in een apart bakje waar je het mengt met de bouillon voordat je het toevoegd aan de rest.
Michiel 22 november 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
134 kcal
6%1072 kcal
Vetten
7 g.
10%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%88 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kipragout