Kipsalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Snijd de in kleine stukjes en bak deze in een beetje boter of olijfolie bruin.
  2. Snijd de klein, was deze en laat het goed uitlekken.
  3. Snijd de ananaspartjes een keer door en laat ook deze goed uitlekken.
  4. Meng in een kom de , , en of ananassap goed door elkaar.
  5. Laat de afkoelen en meng de filet, en ananas door de saus.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Kipsalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kipsalade
VariatieAantalGang
Kipsalade8Koud
Gerookte kipsalade3Maaltijdsalades
Aardappel-kipsalade met bonen2Maaltijdsalades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise en wijn
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise en wijn
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
  • mayonaise kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd, suiker, wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Kipsalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Hallo ik heb wat toegevoegd dat erg lekker is; kip bakken met ui en knoflook, gebakken spekje erbij, wat sla er door heen en wolaa heerlijk! probeer het eens! mvg. Aishah
Aishah 27 januari 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
227 kcal
11%454 kcal
Vetten
14 g.
20%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%26 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kipsalade