Kipschotel met rode kidneybonen
- Herkomst Nederland
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van hennysijde
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Wrijf de in met een mengsel van paprika-, chili- en .
- Verhit de olie en bak de filets in ca. 15 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar.
- Haal ze uit de pan en houd ze warm.
- Snijd ondertussen de ui in dunne ringen en fruit ze in het achtergebleven vet.
- Meng de creme fraiche met de mosterd, en wat zout naar smaak.
- Verwarm de bonen.
- Leg de filets naast elkaar in een ovenschaal, verdeel de gefruite uiringen en het creme fraiche mengsel erover.
- Leg op ieder filet een plak kaas en schuif het gerecht kort onder een hete grill (of bovenin een op de hoogste stand voorverwarmde oven), totdat de kaas smelt.
- Serveer het gerecht met de rode bonen eromheen.
- Lekker met komkommersalade.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kip met kidneybonen415m
-
Recept
Baskische kipschotel420m
-
Recept
Kipschotel41u40m
-
Recept
Oosterse kipschotel450m
-
Recept
Witlof-kipschotel430m
-
Recept
Kip in rode pittige saus455m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- jongbelegen kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jongbelegen kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jongbelegen kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- jongbelegen kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in jongbelegen kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 456 kcal | 22% | 1824 kcal |
Vetten | 45 g. | 65% | 180 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |