Kipshoarma

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilets in smalle reepjes.
  2. Pel en snipper de en de knoflook.
  3. Maak de tomaat schoon, halveer hem en verwijder het vocht en de zaadjes.
  4. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
  5. Verhit de in een koekepan en roerbak de kipreepjes rondom bruin, bestrooi ze met en .
  6. Voeg de -en knoflooksnippers toe en fruit ze zachtjes lichtbruin, roer de erdoor, bak die even mee en roer dan de erdoor.
  7. Vermeng de met de of allesbinder en roer dit mengsel door het shoarma mengsel, laat het vocht al roerende binden en breng het geheel op smaak met en .
  8. Bestrooi met de blokjes tomaat en de koriander en serveer direct.
  9. Lekker met rijst en een (komkommer)salade.
25
25
25

Variaties op Kipshoarma

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kipshoarma
VariatieAantalGang
Kipshoarma van Mamma1Gevogelte
Slanke kipshoarma met tzatzikisaus1Gevogelte
Kipshoarma met iets slankere knoflooksaus1Gevogelte

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, slagroom, yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, slagroom, yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
159 kcal
7%636 kcal
Vetten
13 g.
18%52 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kipshoarma