Kleine quiches
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van yvon@klous.com
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakvorm
- Koekenpan
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 225 graden De plakjes naast elkaar leggen en iets laten ontdooien.
- Met een vork een paar gaatjes prikken in het .
- De vulling losjes verdelen over het . 1 ei, 1 dooier, room, en , de en de kaas in een shaker shaken.
- in plakjes kleingesneden en krokant gebakken in de koekenpan.
- en de prei in kleine reepjes snijden.
- Het makkelijkste is een bakvorm waar je de in kan doen maar je kan ze ook dicht vouwen.
- Alles verdelen over de .
- Dicht vouwen en bestrijken met een los geklopt ei. 15 tot 20 minuten bakken in een voorverwarmde oven. 10 minuten laten rusten voor dat je ze uit de vorm haalt.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- bladerdeeg en oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in oude kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- oude kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in ontbijtspek en zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 130 kcal | 6% | 780 kcal |
Vetten | 8 g. | 12% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |