Kleurige aardappelsalade
- Herkomst Nederland
- Categorie Salades
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Was de en kook ze ca. 20 minuten.
- Kook de hard.
- Laat de aardappelen schrikken onder koud stromend water.
- Schil de en laat ze afkoelen.
- Pel de en laat ze afkoelen.
Schrap de , was ze en snijd ze in blokjes. - Pel de en hak hem fijn.
- Verhit 2 eetlepels en bak hierin de wortels en de .
- Voeg 250 milliliter water en het bouillonblokje toe en breng het geheel aan de kook.
- Laat ca. 5 minuten koken op laag vuur, voeg de erwten toe en zet het geheel weg
Snijd de in blokje. - Hak de grof, verwijder het vel van de worsten en snijd het in repen.
Snijd de en de in blokjes. - Was de , verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.
- Was de bieslook en snijd in ringetjes.
- Meng alle ingrediënten voorzichtig door elkaar (eventueel overtollig vocht afgieten).
- Zet de salade minimaal 1 uur in de koelkast breng de salade nogmaals op smaak.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie, groentebouillonblokje, worst
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillonblokje, worst, mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- groentebouillonblokje, worst, mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- groentebouillonblokje, worst, mayonaise, yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
- mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie, groentebouillonblokje, worst, mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 474 kcal | 23% | 3792 kcal |
Vetten | 40 g. | 57% | 320 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 16 g. | 6% | 128 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |